Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan
 

 

Cuando z. Jirkova Dvora.

 

Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan Cuando

 

Langstokhaar Duitse herder


 

  

 

 

Cuando eind juni 2009

 

 

 

 

Langstokhaar Duitse herder
 

 

 

 

Langstokhaar Duitse herder

Oktober 2008

 

 

Cuando is geboren in Melnik in Tsjechië en heeft als kennel naam: z. Jirkova Dvora. Na heel lang zoeken naar een geschikt nieuw maatje voor Cassy en Djarré kwamen wij in september uit bij de kennel Jipo Me in Tsjechië. De eigenaar Jiri Novotny is al meer dan 30 jaar trainer en fokker van Duitse Herders in dit land en heeft samen met zijn partner de kennel Jipo Me en z Jirkova Dvora. De oorsprong van deze kennels gaat terug naar de "Pohranicni Straze" kennel, destijds staatskennel van Tsjecho Slowakeij.

Wij hadden al enige tijd contact met Jiri en in september mailde hij dat hij een nestje had, uit de combinatie  Mambo z PS x Xena z Jirkova dvora, en of wij interesse hadden voor een langhaar uit deze combinatie............Zo is het gekomen dat wij woensdagnacht 01-11-2006 onze Cuando hebben opgehaald in Frankfürt. Er was direct een enorme klik toen wij deze "man"naar ons toe zagen lopen, helemaal onbevreesd en met kwispelend staartje kwam hij op ons af  en de eerste likken zullen wij niet snel vergeten.

 

 

 

Langstokhaar Duitse herder

Cuando als  pup 6 weken jong

 

Op de leeftijd van 6 maanden hebben wij de pennhip uit laten voeren en de uitslag is 0,37<>0,38

Ook de röntgenfoto's van heupen en ellebogen zijn inmiddels gedaan, en wij zijn heel blij dat dit allemaal heel goed is. Heupen uitslag is HD-A en ED 0/0

Tijdens shows heeft hij zich mooi laten zien, de eerste show in Holten bracht hem zelfs de titel Best of show en de uitslag was een VV (viel versprechend/veelbelovend)

 

Langstokhaar Duitse herder

Cuando 6 maanden jong !!

 

Tijdens de Adventsieger Show 2007 in Zeven in Duitsland behaalde hij in de Junghund klasse een SG1, en ook hier zijn wij heel blij mee.

Bij de show in Soltau 2008 heeft hij zijn fokgeschiktheid behaald, een mooi keurrapport is in zijn bezit, een prima beoordeling met een U1..

Google Page Rank