Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan
 

Caro

Caro vom Eichenpfad

 08-09-2000 - 06-05-2006

 

Tot ons grote verdriet hebben wij op zaterdag 06 mei 2006 onze Co verloren door een hartstilstand............ woorden schieten te kort op dit moment .............

Caro bedankt voor hele fijne - lieve - speciale -mooie jaren die wij samen met jou hebben mogen meemaken, we gaan je enorm missen kanjer!!!!

Caro vom Eichenpfad, geboren 08-09-2000 in Duitsland, tot die tijd ging hij door het leven als Carlo vom Eichenpfad. Wij hebben hem Caro genoemd, verwijzend naar "LIEF" wat zijn naam betekent in het Italiaans.
Juli 2001, hebben wij hem bezocht bij de Delmenhorster Wappen in Duitsland waar hij toen nog woonde. Na en uur met Gerd en Petra te hebben gesproken werden wij dan eindelijk oog in oog gezet met Carlo, hij was een hele open vriendelijke hond, die zich helemaal in zijn element voelde tussen alle teefjes die hem omringden. Misschien is het daarom wel dat hij bij ons ook helemaal happy is met zijn twee dames.

Dat happy voelen heeft wel enige tijd in beslag genomen want toen wij twee weken na ons eerste bezoek, Caro kwamen ophalen was hij niet zo blij om met ons mee te gaan, weg van zijn zo vertrouwde roedel en omgeving, maakten hem onzeker.

Het heeft ons heel veel moeite gekost om deze hond te laten wennen aan zijn nieuwe omgeving en thuis. Na enige tijd kwam hij echter steeds meer kwispelend op ons af en nadat wij ook diverse cursussen met hem hebben gedaan werd het een hele sociale goedaardige reu! De A-B-C cursus heeft hij met zeer goed gevolg afgelegt en ook G&G vond hij in het begin geweldig om te doen, totdat er werkelijk druk op hem uitgeoefend werd, daar had hij overduidelijk geen plezier in, en dus zijn wij daarmee gestopt. Zodra de baas uit het zicht was kwam zijn onzekerheid om de hoek en kon iedereen zeggen dat hij moest blijven maar dat hielp echt niet! Neee de baas daar moest hij heen! en dus stond hij op en kwam naar de baas toe.

Rust zacht lieve Caro